dijous, 15 d’octubre del 2020

Actes organitzats amb motiu de la commemoració del 80è aniversari de la mort de Lluís Companys.

 


L'alcalde de Mataró, David Bote,
 
es complau a convidar-vos als actes organitzats amb motiu de la commemoració del 80è aniversari de la mort de Lluís Companys.
Dijous 15 d'octubre, a les 19 h, tindrà lloc l'ofrena floral davant el monument a Lluís Companys, a l'avinguda que porta el seu nom.
Per poder garantir les mesures de seguretat i protecció recomanades per combatre la Covid-19, es limitarà la presència a 2 representants de cada entitat que faci ofrena floral, cal confirmar assistència abans del dia 14 d'octubre a protocol@ajmataro.cat.
Dijous 22 d'octubre, a les 19.30 h, al Saló de Sessions de l'Ajuntament (La Riera, 48), se celebrarà l’acte institucional en el decurs del qual el professor del Departament d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona (UB), Dr. Oriol Dueñas, oferirà la conferència Carme Ballester: compromís, resistència i solitud, que versarà sobre la biografia i trajectòria de la segona esposa del president Lluís Companys.
Aforament limitat a causa de l'emergència sanitària per la Covid-19, cal confirmar assistència prèviament al 937582110 ( de 8 a 15 h).  L’acte es podrà seguir en directe el dijous 22 d'octubre, a les 19.30 h a través d'aquest enllaç web.

Mataró, octubre de 2020