dimecres, 2 de setembre del 2020

Torna Amunt el teló

 

Amb moltes ganes de tornar-hi, després de la pausa obligada per la pandèmia, la Roser Montlleó, en Ramon Radó i en Jan Blanch ja tenen a punt el primer  Amunt el teló! de la temporada.
La primera trucada serà per a Joan Peran, membre de junta i responsable de producció. Amb ell comentaran  les mesures de  seguretat previstes per poder fer funció a  Sala Cabanyes i a més repassaran els muntatges de la cartellera.
 
Toni Luna, actor de Un Déu salvatge, serà a l'estudi de Mataró Ràdio per parlar-nos del muntatge  que dirigeix Enric Lucena i que s'estrena el proper 19 de setembre.
 
I per  tancar el programa, Pere Vázquez ens explicarà l'experiència de dirigir Hamnet a Can Gassol  amb tot el públic "enmascarat".
 
Ep! que ningú es despisti perquè l'Amunt el teló! canvia d'horari. A partir d'ara marqueu-vos en vermell el primer dimecres de cada mes a les 12 del migdia, però  s'hi us agafa en mal moment, sempre el tindreu a punt per  escoltar-lo  accedint al web de Mataró Audiovisuals o bé al web de Sala Cabanyes.

Després de mig any en Jan, la Roser i en Ramon t'esperen avui a les 12 del migdia perquè els ajudis a tirar de nou Amunt el Teló! T'ho perdràs?