dimecres, 2 de setembre del 2020

Agenda setembre 2020

Agenda setembre 2020
Arriba el mes de setembre amb una gran varietat d'activitats a la Casa Coll i Regàs amb visites guiades de dijous a diumenge, tallers familiars, escape room i noves activitats gastronòmiques com el gastromodernisme i el vermut modernista.

També es reprenen les activitats i competicions a l'Espai Laru, amb unes instal·lacions totalment renovades per gaudir d'esport i natura en un entorn únic.
Vine a la Casa Coll i Regàs i gaudeix de les activitats que et proposem: visites guiades, tallers familiars, escape room, vermuts modernistes i tastos gastromodernistes. Apropa't i coneix la joia modernista de Mataró.
Recorda que pots presentar el teu treball fins al 15 de setembre segons les bases de la 62a convocatòria del Premi Iluro, que augmenta la dotació econòmica del premi a 6.000 euros.
Coincidint amb l'inici del curs escolar, la Casa Coll i Regàs posa a disposició dels centres d'ensenyament les visites-taller per als alumnes de totes les edats, amb els protocols i mesures de seguretat indicats per les autoritats competents.
Vols jugar a pàdel? Vine a l'Espai Laru! T'esperem amb unes instal·lacions esportives totalment renovades per gaudir d'esport i natura en un entorn únic.A més, disposem d'escola per aprendre a jugar o millorar la teva tècnica.

Reenvia aquest correu a un amic i convida'l a subscriure's al nostre butlletí!
Moltes gràcies!