dissabte, 12 de setembre del 2020

Reprenem l’activitat a partir del dilluns 14 de setembre

 


Després d’aquests mesos de confinament, incerteses i molts canvis a tots nivells sembla que poc a poc  i amb molta prudència i protocols, anem adaptant-nos a aquesta “nova normalitat” i el Centre Catòlic de Mataró també s’hi adapta i a partir del 14 de setembre torna a començar l’activitat. (de 17h a 21h)

L’escola, el bàsquet, el teatre i les puntes de coixí, cadascú a ritmes diferents i seguint les indicacions vigents, estan preparats per encarar aquest nou repte amb totes les mesures i restriccions exigides però amb la confiança que entre tots ho farem possible. Tenim ganes de recuperar la vida social del Centre Catòlic, els camins creuats d’alumnes, jugadores i jugadors o actors i actrius per les diferents dependències del Centre i les converses dels que tot  fent un cafè esperen el final d’un assaig o entrenament.

I aquesta il·lusió l’hem de fer possible entre tots, acceptant les limitacions que hi haurà però alhora les oportunitats per fer-ho, essent prudents amb les distàncies i vetllant per aquells més vulnerables.

Des de la Junta del Centre Catòlic hem establert una sèrie de mesures i normes que us detallem  per poder començar la propera setmana amb seguretat i amb l’optimisme que aquesta oportunitat de tornar-nos a veure la sabrem aprofitar i la farem durar. És responsabilitat de tots i totes fer-ho possible!

Junta del Centre Catòlic