dimarts, 8 de setembre del 2020

La música torna a L'Auditori! Descobreix la temporada de tardor

 

🍂 AQUESTA TARDOR, LA MÚSICA TORNA A L'AUDITORI!
ENTRADES A LA VENDA A PARTIR DE DILLUNS AMB UN 15% DE DESCOMPTE FINS A LA MERCÈ
L'Auditori de Barcelona torna a obrir les seves portes amb una temporada de tardor que ha estat redissenyada per tal de garantir la seguretat dels músics i el públicLa programació planteja alguns programes i formats alternatius als que havien estat presentats inicialment però manté la major part d'artistes convidats, tot articulant-se amb el relat artístic de la temporada al voltant de la Creació.  

Les entrades per a tots els concerts de la programació de setembre a desembre es posaran a la venda el proper dilluns dia 7 i per tal de poder retrobar-vos a tots a les nostres sales, des de dilluns i fins al dia de la Mercè podreu comprar-les amb un 15% de descompte!
📢 PROMOCIÓ MERCÈ DEL 7 AL 24 DE SETEMBRE
15% de descompte a totes les entrades de la programació de tardor
Selecciona el descompte MERCE i valida amb el codi MERCE20 quan facis la compra
📅 Consulta la programació de tardor de L'Auditori
📩 Descarrega l'agenda en PDF
👉 COVID-19: Consulta les mesures de seguretat
El tret de sortida serà la Biennal de Quartets de Barcelona, una proposta inèdita que reunirà, durant quatre dies, entre el 17 i el 20 de setembre, el Quartet Casals i altres formacions de renom, com els quartets Diotima, Dalia, Marmen i Cosmos.
 
Per la seva part, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya iniciarà la nova temporada el 2 d'octubre amb una programació adaptada a situació actual que vam desvelar el juliol. La conformaran 11 concerts amb solistes com Katia BuniatishviliEmmanuel PahudSebastian KnauerVera Martínez MehnerAbel TomàsMaria Florea i Sara Ferrández, i les batutes del seu titular, Kazushi OnoGiedrė ŠlekytėTabita BerglundMatthias PintscherLionel Bringuier, Ludovic MorlotNuno Cohelo o Josep Caballé Domenech
Abonaments de tardor de l'OBC disponibles a partir de dilluns (venda preferent per a abonats fins al diumenge)3 concerts amb un 25% de dte. i de 5 concerts amb un 30% de dte.
La Banda Municipal de Barcelona engegarà els seus motors la setmana següent, el dia 6, i oferirà nou concerts durant la tardor. Amb la direcció del seu titular, José R. Pascual-Vilaplana, rebrà solistes com Maria Hinojosa o Ignasi Cambra, a més de la batuta convidada de Salvador Brotons col·laboracions molt especials com la del grup MAP, que formen Marco MezquidaErnesto Aurignac Ramon Prats.
Abonaments de tardor de la Banda disponibles dilluns: a partir de 4 concerts 20% de dte.
La Música Antiga tindrà un nom propi amb la presència de Jordi Savall, que dirigirà música de Charpentier amb Le Concert des Nations i la Capella Reial de Catalunya, i la Música de Cambra aportarà cites imperdibles amb Daniel Barenboim, el Hagen Quartett o el duet de la trompetista Mireia Farrés i la pianista Mercè Hervada. La Música Coral arribarà de la mà de A Ceremony of Carols de Benjamin Britten, i en el marc de les Sampler Sèries recuperarem l'estrena mundial de White de Pablo Carrascosa, que es va haver de cancel·lar la temporada passada.
Abona't a Antiga >>
Jordi Savall
Abona't a Cambra >>
Mireia Farrés i Mercè Hervada
Les músiques modernes seran també un pilar de la temporada de tardor, amb els concerts dins del cicle Sit Back de Lina i Raül Refree i Nico Roig. En l'àmbit de les Sessions, rebrem a Joana Gomila i a Xavi Torres revisitant la música de Beethoven, que reprogramem després d'haver-se cancel·lat a la recta final de la temporada passada. Tres produccions Familiars posaran el colofó a la programació dels propers mesos: un dels clàssics de la casa, Ma, me, mi... Mozart! i els darrers espectacles familiars dels cossos estables de L'Auditori: L'OBC Balla Ravel Banda Ampla
També a la venda a partir de dilluns...
Instagram de L'Auditori
Facebook de L'Auditori
Twitter de L'Auditori
YouTube de L'Auditori
Spotify de L'Auditori

auditori.cat