dimecres, 1 de juliol del 2020

La UE Mataró jugarà la Lliga Femenina 2, al costat de l'AE Boet




Ha estat admesa la seva sol·licitud per cobrir una de les 16 places d'ampliació i torna a la categoria després de 9 anys

La Federació Espanyola de Bàsquet va decidir ampliar a tres grups la Lliga Femenina 2 i això va fer que s'obrís un termini per sol·licitar plaça en aquesta categoria. La Unió Esportiva Mataró ho va demanar i ha estat un dels 16 clubs admesos i per tant la temporada 2020-21 estarà al costat de l'Advisoria Boet Mataró en la categoria de plata del bàsquet estatal, on l'equip taronja ha jugat en les dues últimes temporades.

L'equip mataroní havia obtingut només la vuitena posició en la Copa Catalunya en la temporada passada no acabada, però no hi ha dubte que l'historial del club i el seu projecte han servit perquè la federació li hagi acabat concedint la plaça.
També hi accedeixen tres equips catalans més, el Viladecans, el Joventut de Badalona i el Bàsket Almeda, que s'afegits a Barça CBS, GEiEG UniGirona, Lima Horta i Segle XXI, fan arribar a vuit la quota d'equips catalans en un grup que tindrà 14 equips.
El Sant Adrià, que hi va jugar la temporada passada, ha pujat a la màxima categoria.

L'última vegada que la Unió Esportiva Mataró havia jugat a Lliga Femenina 2 havia estat la temporada 2010-11. Va acabar en 11è lloc però va acabar renunciant a la categoria, a la qual ara retorna. Curiosament l'entrenador en aquella temporada va ser Albert Illa que, ara amb el seu retorn al club, podrà reprendre la història.

+ info – publicat per
totmataro.cat