divendres, 5 de juny del 2020

Agenda juny 2020 de la Fundació Iluro

Agenda juny 2020

Tornem a obrir els nostres equipaments!

Després de tres mesos, tornem a reobrir les portes dels nostres equipaments durant el mes de juny.

Des de la Fundació Iluro s’ha preparat un pla de reobertura basat en les guies publicades per les autoritats competents i el Pla de Desconfinament del sector cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La reobertura dels equipaments té per objectiu garantir, en primer lloc, la seguretat i benestar del públic i els seus treballadors i treballadores.

Ara més que mai volem estar al vostre costat...

Clic aquí
Estem preparant la Casa Coll i Regàs per a la seva reobertura, per poder gaudir-la en directe a partir del dia 18 de juny. Amb motiu de la reobertura s’estrenen els “Tastos modernistes a la fresca” i el “Maridatge de vins amb Modernisme” en una primera versió online.
Clic aquí
L'Ateneu obrirà al públic el 9 de juny amb Nombr3s de bona família, una exposició interactiva que analitza la importància dels diferents tipus de nombres i la seva utilitat en la nostra vida diària; i Naturdans, amb fotografies de Pep Aguadé, que proposen una connexió entre la dansa i la natura.
Clic aquí
La Biblioteca Popular ofereix el seu servei de préstec des del 2 de juny de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20h. Esperem en els propers dies poder informar de l’obertura de nous serveis a la fase 2 (accés a les zones de lectura, ús dels ordinadors, etc.)
Vols gaudir d'esport i natura durant el campus d'estiu? Trobaràs activitats divertides, esportives, dinàmiques, enriquidores. Molts tallers i sorpreses t'esperen amb la supervisió d'un gran equip en un entorn privilegiat! Posa't en contacte amb nosaltres a campus@laru.cat i t'expliquem.

Reenvia aquest correu a un amic i convida'l a subscriure's al nostre butlletí! 
Moltes gràcies!