dilluns, 4 de maig del 2020

Ens a deixat el Ramon Romero, segurament el seguidor número 1 de la U.E. Mataró



A l’edat de 83 anys ens ha deixat el nostre bon amic, Ramon Romero Avila, persona entranyable que es feia estimar i per sobre de tot seguidor de l’Esportiva de tota la vida, a la que hi va dedicar la seva joventut com a jugador i posteriorment com a directiu i benefactor, seguidor perterrim fins el dia d’avui.
Puc ben assegurar que ningú ha vist tants partits del nostre Sènior masculí com ell, no hi havia àrbitre català, que no sàpigues qui era en Ramon, doncs sempre li agradava comentar amb ells, un cop acabat el partit i asserenat els ànims, les jugades polèmiques del encontre.
He tingut la sort de compartir amb tu moltes hores de viatge per arreu de Catalunya i Espanya durant més de vint anys i mai hem tingut cap desavinença ni problema, ans el contrari, hem compartit moltes alegries i satisfaccions i molts riures gràcies als teus acudits així com de les teves anècdotes de la vida. Puc ben dir que no t’oblidaré mai per que ja formaves part de la meva història de cada dissabte o diumenge, se’t trobarà a faltar i molt Ramon.
Descansa en Pau, Amic!!
(paraules que li dedica el Joan Ventura de San Jose expresident de la U.E. Mataró)