dilluns, 18 de maig del 2020

Avui és el Dia Internacional dels Museus



Avui dilluns com cada 18 de maig, el Museu de Mataró i els equipaments patrimonials de la ciutat celebrem el Dia Internacional dels Museus (DIM). Ateses les circumstàncies d'enguany, ho farem obrint portes virtualment per compartir una oferta d’activitats digitals inspirada en el lema del DIM d’enguany: Museus per la igualtat: diversitat i inclusió. L’objectiu és que tothom es pugui apropar als museus a través de les xarxes i gaudir de les activitats que s’han preparat pensant en tots els públics.
Hi haurà una campanya participativa per recollir testimonis de la MEMÒRIA COVID-19 a Mataró i al Maresme, Píndoles audiovisuals per fer tasts a les col·leccions i als nous projectes del MdM, Objectes que parlen entre museus, Vaixelles del Museu que s’apropen a les vostres llars a l’hora de dinar, un directe a Instagram per parlar d’art contemporani, jocs que et posen a prova els teus coneixements sobre Antoni Gaudí, una especial visita virtual a la Casa Coll i Règas, vistes inèdites de Mataró que sorgeixen del fons fotogràfic Mayol, i una programació especial DIM en col·laboració amb Mataró Audiovisual, entre altres propostes.
La majoria de les iniciatives ja estan en línia per poder-les consultar i participar també durant aquest cap de setmana del 16 i 17.
Consulteu la programació al web www.culturamataro.cat.

Ens hi voleu acompanyar? #DIM2020 #Tornaremalsmuseus