dijous, 20 de febrer del 2020

Derrota de la UE Mataró contra l’Almeda

Les mataronines van anar a remolc de les locals durant tot el partit

El sènior femení de la UE Mataró va plantar cara al quart classificat, però no va ser capaç de capgirar la diferència aconseguida per les locals en la primera part. Les grogues van perdre un partit que es va decidir pels petits parcials assolits per l'Almeda.

Les unionistes van començar el partit a remolc en el marcador tot i que al final del primer quart la diferència era només de 3 punts (11-14, min. 10). Al segon període les mataronines van aguantar el resultat però en l'últim minut abans del descans les locals van augmentar la distància amb dues cistelles seguides (31-23, min. 20).

En la segona part, la igualtat de forces entre ambdós equips va mantenir la desena de punts de diferència, sense que les dones entrenades per Dani Perdiguero poguessin capgirar el resultat. D'aquesta manera, les mataronines van tornar a casa amb una nova derrota que les fa baixar una posició en la classificació.

Almeda 59 – 50 UE Mataró
UE Mataró: Ortiz (11), Cuní, Casals (2), Coll (12), Magriña (12) –cinc inicial– Molina (2), Pujolreu (10), Martínez (1), Moya.
Parcials: 14-11, 17-12, 14-13, 14-14.