divendres, 3 de gener del 2020

El Palau és un fortí
La UE Mataró-Germans Homs ho ha guanyat tot a casa
Set partits, set victòries. La Unió Esportiva Mataró-Germans Homs ha guanyat tots els partits de la primera volta que ha disputat a casa. El Palau d’Esports Josep Mora s’ha convertit en una pista inexpugnable i així pretén el Mataró que continuï sent durant la segona meitat de la temporada.
L’equip de Charly Giralt rebrà el Salou, dia 12 de gener, en el primer partit de l’any i de la segona volta. En l’estrena a la lliga, el conjunt mataroní va perdre a terres de Tarragona per 84 a 76. El panorama, però, ha canviat molt i si, per exemple, Omaru Touré i Jordi Juanola segueixen al nivell de finals del 2019, serà difícil que la Unió no torni a guanyar a casa. Touré, 17 punts i 20 rebots, i Juanola, 31 punts, van ser els grans protagonistes en l’última victòria de l’any.
Els mataronins esperen seguir fent del Palau una pista incòmoda per a tots els rivals i que la fortalesa a casa, combinada amb bons partits lluny de Mataró, consolidi la posició de l’equip a la zona alta de la classificació. El Germans Homs és ara cinquè amb un balanç de 9/4, idèntic al del segon classificat.

Publicat per
Un partit d'aquest any. Foto: R.Gallofré
capgros.com