dimarts, 7 de gener del 2020

El Construtoni Ponce busca allunyar-se de la zona baixa


Les mataronines rebran dissabte que ve el Grup Barna


La UE Mataró Construtoni Ponce prepara el primer partit de l’any amb la voluntat de sumar una victòria que l’allunyi de la zona més delicada de la classificació i, a la vegada, que serveixi per passar pàgina a les dues derrotes amb les quals va acabar l’any passat. Les mataronines rebran dissabte que ve el Grup Barna en una bona oportunitat d’agafar aire i mirar cap amunt.
La classificació del Grup Femení de la Copa Catalunya dibuixa una lliga molt igualada. Si bé és cert que el Viladecans, o també el Sant Adrià i el Lleida, es poden fer forts a la zona alta, també és veritat que a partir d’aquí les diferències són mínimes. El Construtoni Ponce presenta un balanç de 5 victòries i 7 derrotes i, per exemple, té quatre equips just per sobre amb només una victòria més. El Grup Barna, proper rival, en suma dues més (7).
Així doncs, el Mataró és a dos partits del quart classificat però, a la vegada, només té dos partits de marge respecte el cuer. Cada victòria és un petit tresor. Les mataronines intentaran capturar un nou botí en el partit contra el Grup Barna.

Publicat per
capgros.com