dimecres, 15 de gener del 2020

Dura derrota de la UE Mataró amb el Grup Barna

Un desastrós final tira per terra la bona feina feta per les noies de Perdiguero fins a finals del 3r quart, que manaven en el marcador amb autoritat amb 19 punts de renda. Pero la defensa zonal plantejada per les barcelonines va deixar sense resposta a les grogues, que van acabar perdent 61-63. L'inici del partit va ser molt favorable per les mataronines. Tot i certes concessions en el rebot defensiu, les locals defensaven amb intensitat, permetent transicions ràpides, i en atac estàtic es trobaven solucions tant en el joc interior com en el llançament de llarga distància. Així s'arribava al minut 8 del 3r quart amb un clar 52-33 en el marcador. Però a partir d'aquí el partit es va capgirar com un mitjó.

La defensa zonal i alhora molt agressiva de les visitants va convertir-se en una llosa insalvable per les de Perdiguero: les pilotes no arribaven a les jugadores interiors, i això sumat al desencert en el tir exterior, va fer que l'atac mataroní col·lapsés. Mentrestant, les vermelles aconseguien robar pilotes provocant contraatacs amb finalitzacions fàcils, a mes de fer-se fortes en el rebot (tant defensiu com ofensiu). Resultat: parcial de 9-26 en l'últim quart que confirmava la derrota local. Tot i així, les grogues encara podien haver-se endut el partit, ja que una inspirada Queralt Coll des dels tirs lliures va posar per davant en el marcador a les mataronines amb un 61-60 a 30 segons per acabar el matx. Però una jugada ben trenada per les visitants va acabar amb un llançament triple alliberat des de la cantonada... Que va entrar. Amb 6 segons per un últim atac les grogues no van ser capaces d'anotar.