dimecres, 18 de desembre del 2019

Tercera derrota seguida fora de casa de la UE Mataró-Germans Homs

El conjunt de Charly Giralt perd a Valls (67-57)

La Unió Esportiva Mataró-Germans Homs encara no s’havia quedat, aquesta temporada, amb una anotació així d’escarransida. 57 punts acostumen a ser insuficients per guanyar un partit, i així va ser. Sobretot perquè el segon quart va ser un autèntic drama (23-7).

Gràcies al parcial del segon període el Valls arribava al descans amb un avantatge còmode (37-19). 19 punts al descans fa mal d’ulls. Els mataronins ho van mirar d’arreglar durant la segona meitat i, sobretot gràcies a un últim quart molt bo (11-23), van poder maquillar la diferència final (67-57). De totes maneres, la derrota va ser inevitable.

Un nefast 3 de 28 en triples (11%) és un indicador prou diàfan de fins a quin punt el Germans Homs no va tenir el seu partit més inspirat en atac. Jose Cabrera, 16 punts i 11 rebots, va ser el millor jugador dels mataronins, que ara queden amb un balanç de 8 victòries i 4 derrotes. Els guarismes són idèntics als del Sant Adrià (segon classificat), Cornellà i Mollet.