dimecres, 18 de desembre del 2019

La UEM Construtoni Ponce cedeix davant el Valls

Les mataronines van a remolc durant tot el partit

El Valls va encetar el marcador i ja des de l’inici va aconseguir un petit coixí que aguantaria fins al final del primer quart (12-20, min. 10). La UEM C. Ponce ho intentava, però la pilota no entrava (0 de 6 en triples al primer període). Al segon quart, les unionistes van apropar-se en el marcador, però les visitants no cedien i contestaven cada intent de les grogues per revertir la situació (28-37, min.20).

La segona part va començar amb la mateixa dinàmica, amb un estira i arronsa en l’electrònic. Però al segon tram del tercer quart, un parcial de 2 a 9 per les de Valls va fer que es distanciessin superant els 10 punts d’avantatge (38-54, min. 30). En l’últim quart, les de Mataró no van tenir opcions de canviar el rumb de partit, i van acabar perdent de 16 punts (52-68, final).

UEM Construtoni Ponce 52 – 68 Valls
UEM C. Ponce: Ortiz (4), Cuní (8), Casals (5), Magriña (7), Molina (8) –cinc inicial– Obiols (2), Coll (14), Martínez (4), Moya (0).
Parcials: 12-20, 16-17, 10-17, 14-14.