dissabte, 2 de novembre del 2019

Sala Cabanyes porta a Can Gassol la comèdia agredolça “Litus”




Amb “Litus”, Pere Vàzquez estrena el seu tercer muntatge a Can Gassol, el primer produït per la Sala Cabanyes

Can Gassol acull l’estrena de “Litus”, una obra de Marta Buchaca dirigida per Pere Vàzquez i que compta amb un repartiment molt jove. Dins del cicle “Fet a Mataró”, la Sala Cabanyes farà al centre d’arts escèniques mataroní sis representacions d’aquesta reflexió sobre l’amistat, l’amor i la pèrdua.

Divendres 1, a les 20.30h a Can Gassol (pl. de la Pepa Maca, 15), primera representació. Preu: 6 €

Fa tres mesos que en Litus ha mort en un accident de cotxe. El seu germà, en Toni (Pol Martínez), ha convocat al pis on vivia en Litus a la Laia (Marta Penya), la seva exparella; els seus dos millors amics, en Pau (Jordi Grané) i en Marc (Martí Cano); i el seu company de grup de música, en Pepe (Roc Waisbord). A tots ells els entregarà una carta de part d’en Litus.

Han passat només tres mesos però la vida de tots ells s’ha transformat. De sobte, el que havia de ser una reunió per parlar de l’amic mort es converteix en una trobada en què surten a la llum alguns dels secrets més íntims dels personatges.

“Litus” parteix d’un drama per presentar-nos un present agredolç, ple de tocs de comèdia, en què cada personatge afronta a la seva manera la pèrdua d’algú proper.

Amb “Litus”, Pere Vàzquez estrena el seu tercer muntatge a Can Gassol, el primer produït per la Sala Cabanyes.

Publicat per
capgros.com