dimecres, 20 de novembre del 2019

La UEM Construtoni Ponce s’endú una victòria treballada davant el Joviat

Les mataronines van dominar el marcador des del primer període

Al minut 5 de partit, la UEM Construtoni Ponce va col·locar-se per davant en el marcador (8-6, min. 5) i va aconseguir un coixí de 8 punts (21-13, min. 10). A partir d’aquest moment, les mataronines no van cedir en cap moment i van aconseguir mantenir la victòria fins al final del partit.

Al segon quart, el Joviat va reduir diferències, situant-se a només 1 punt en alguns trams. Però les dones entrenades per Dani Perdiguero no van cedir, i amb una empenta final van arribar al descans amb un petit marge de 4 punts (37-33, min. 20).

A la represa, les unionistes van atropellar les visitants amb un parcial de 18 a 2, agafant tranquil·litat de cara al final del partit (57-40, min. 30). En l’últim quart el Joviat es va mostrar superior ofensivament, trencant la barrera dels 10 punts quan faltaven 5 minuts pel final (59-51, min. 35). Tot i això, el coixí assolit per les mataronines al llarg del partit va mantenir la victòria al Josep Mora (66-59, final).

UEM Construtoni Ponce 66 – 59 Joviat
UEM C. Ponce: Ortiz (12), Cuní (4), Casals (7), Magriña (14), Molina (6) –cinc inicial– Obiols (0), Coll (12), Martínez (6), Moya (5).
Parcials: 21-13, 16-20, 20-7, 9-19.