dimecres, 20 de novembre del 2019

Derrota dura de la UEM Germans Homs a Mollet

L’ofensiva local va deixar els de Mataró sense opcions

La UEM Germans Homs va encetar el partit a remolc d’un Mollet que va dominar durant tot el partit. Els mataronins no van estar malament en atac, però l’ofensiva local superava els grocs, que veien com la diferència en el marcador augmentava a mesura que avançaven els minuts (48-40, min. 20).
A la represa, la dinàmica va continuar i el Mollet va ampliar la diferència fins als 10 punts en l’electrònic (57-67, min. 30). Encara hi havia opcions de remuntar per la UEM, però el darrer quart va ser fulminant pel conjunt mataroní. Fins a 28 punts va sumar el Mollet, imparable en atac, per endur-se una victòria clara (95-76, final).
El tècnic mataroní valora, en declaracions a ‘Parlem D'Esports Mataró’, que “per guanyar el Mollet has de fer les coses molt bé i tenir una intensitat defensiva que no vam tenir”. Omaru Touré, amb 14 punts i 13 rebots, va ser el més destacat del conjunt mataroní (20 de valoració).

Mollet 95 – 76 UEM Germans Homs
UEM Germans Homs: Cabrera (9), Juanola (17), Ariño (17), Cánovas (7), Traver (0) –cinc inicial– Toure (14), Solé (8), Viñallonga (5), Ventura (3), Torres (0).
Parcials: 23-19, 25-21, 19-17, 28-19.