divendres, 29 de novembre del 2019

Dins L'Auditori hi ha un museu que sona!

El Museu de la Música és UN MUSEU QUE SONA  
El Museu de la Música, ubicat dins el mateix edifici que L'Auditori, presenta una nova campanya d'imatge amb l'objectiu d'apropar-se a més gent i donar a conèixer la seva activitat. És un Un museu que sona perquè és un museu viu, on s’hi poden venir a escoltar concerts i conferències, fer tallers relacionats amb la música, o visites amb temàtiques molt suggeridores.

L'eix principal de la campanya és un espot enregistrat en pla seqüència en el qual veiem quatre músics a l'interior de les vitrines del Museu tocant instruments representatius de la seva col·lecció. Es tracta de Pere Nolasc, que toca el violí botzinaIsaac Rodríguez el clarinetEkaterina Zaytseva la guitarra i Cora Vergara el gamelan


Esperem que t'agradi i que vinguis a visitar el Museu ben aviat!
📺 Quatre músics fan sonar instruments de la col·lecció del Museu en el nou espot!
Com a públic de L'Auditori...
🎫 Si vens a un concert, tens accés gratuït al Museu ensenyant la teva entrada. Així, podràs complementar la teva experiència visitant la seva col·lecció aquell mateix dia. Si ets abonat i/o Amic de l'OBC abonat de la Banda, pots visitar-lo gratuïtament el dia que vulguis.

🎻 Pots gaudir dels instruments de la seva col·lecció en alguns dels concerts de la programació a mans de prestigiosos intèrprets dins el cicle La Música del Museu. Instruments Originals en Bones Mans.

📅  Des que va començar la temporada, en alguns dels programes de mà pots trobar una secció amb descobriments musicals, curiositats i dades històriques relacionades amb el concert.
Cinc cèntims sobre el Museu
És un museu actiu, amb una programació de concertsconferències, visites guiades i activitats familiars extensa i rica. Destaquen el cicle La Música del Museu. Instruments Originals en Bones Mans, amb instruments històrics del Museu, i els concerts familiars.
📌 + info
El seu fons és de més de 2.500 instruments, dels quals més de 500 estan en exposició. Alguns d'aquests instruments es fan servir per tocar i fer concerts. Són veritables joies històriques que ens transporten a èpoques antigues i cultures llunyanes amb el seu so original.
📌 + info
Consulta tota la programació del Museu

Visita les xarxes del Museu de la Música
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube