dijous, 10 d’octubre del 2019

Millor defensa de la història fora de casa de la UEM Germans Homs

Els grocs van guanyar de manera contundent a Cornellà, sumant la segona victòria de la temporada
La UE Mataró Germans Homs va emportar-se la segona victòria de la temporada, i ho va fer amb una gran feina defensiva davant el Cornellà.
Després d'un tímid primer quart, on tots dos conjunts van fer poques cistelles (12-9, 10'), els mataronins van començar a mostrar la seva superioritat. En el segon període, els grocs van explotar en atac i van arribar al descans amb una tranquil·litat de 13 punts de diferència (23-36, 20').
A la represa, els unionistes agafaven cada vegada més distància en el marcador, gràcies a la gran tasca defensiva que frenada les opcions dels rivals (33-55, 30'). Tot plegat, va fer que l'equip de Charly Giralt tornés a casa amb una victòria contundent (48-74, final). Touré (12 punts, 18 rebots) va ser el més valorat del partit (30 val).
Feia tres temporades, des de la 2016-17 contra Menorca (75-43), que els grocs no encaixaven tan pocs punts, i és l’anotació més baixa rebuda en pista contrària per la UEM a Lliga EBA en les 18 temporades que hi ha jugat.

Cornellà 48 – 74 UE Mataró Germans Homs
UEM Germans Homs: Cabrera (8), Ariño (3), Solé (23), Touré (12), Traver (5) –cinc inicial– Viñallonga (4), Rodríguez (5), Ventura (1), Juanola (10), Torres (2), Cánovas (1).
Parcials: 12-9, 11-27, 10-19 i 15-19.