divendres, 11 d’octubre del 2019

Aquest cap de setmana, noves estrenes en català :: Tocs 177

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Octubre 2019 #177
:: 'Dia de pluja a Nova York' i 'O que arde' s'estrenen en català aquest divendres
L'última comèdia romàntica de Woody Allen, Dia de pluja a Nova York, s'estrena aquest divendres, 11 d'octubre, doblada al català. També s'estrena, en aquest cas en versió original subtitulada en català, el film O que arde, d'Oliver Laxe. El doblatge i la subtitulació dels films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. 
Dia de pluja a Nova York
El film està dirigit per Woody Allen i interpretat per Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Annaleigh Ashford, Rebecca Hall, Diego Luna, Liev Schreiber, Cherry Jones, Will Rogers, Taylor Black, Kathryn Leigh Scott, Kelly Rohrbach, Edward James Hyland i Natasha Romanova. 
Dos joves arriben a Nova York per passar un cap de setmana que resulta ser plujós i es veuen immersos en diverses peripècies que impliquen prendre decisions vitals, tant professionals com sentimentals.
A Contracorriente distribueix aquest film, en què Woody Allen ens fa sentir que Nova York és sofisticada, captivadora, temptadora, romàntica... sobretot si plou...
O que arde
Nocturama SL distribueix aquest film en llengua original gallega i que ha estat guardonat amb el premi del Jurat al Festival de Cannes. Dirigit per Oliver Laxe i interpretat pels actors no professionals Amador Arias i Benedicta Sánchez, retrata la vida quotidiana de la Galícia profunda.
L'Amador surt de la presó després de complir condemna per cremar el bosc i torna a casa, amb la mare, a la mateixa terra on ha viscut sempre. La seva vida es complica quan algú torna a calar foc al bosc...

Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català a:
Portal Cinema en català
Facebook Cinema en català 
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix

ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014