dimecres, 16 d’octubre del 2019

La UEM Germans Homs continua llançada cap a la victòria

Els grocs van superar el Badalonès al Josep Mora

La UE Mataró Germans Homs va tornar a guanyar i se situa en la tercera posició de la classificació.
Els mataronins van topar-se d’inici amb un Badalonès molt combatiu, que va aconseguir superar els locals en el primer període (12-20, min. 10). El segon quart, però, els unionistes van girar la truita amb una gran actuació, tan defensiva i ofensivament, que va ser clau per a la victòria groga. En els 10 minuts, els de Mataró van deixar el rival a només 7 punts (35-27, min. 30).
Després de la mitja part, tot i que van abaixar el ritme ofensiu, els mataronins van mantenir la victòria en el marcador, sumant la tercera consecutiva.
Jaume Solé, qui va estar a pista tot el partit, va ser el més valorat del conjunt local amb 18 punts, 12 rebots i 3 assistències.

UEM Germans Homs 62 – 58 Badalonès
UE Mataró: Solé (18), Viñallonga, Cabrera (6), Touré (5), Traver –cinc inicial– Torres (5), Rodriguez (2), Ventura, Ariño (16), Cánovas (10).
Parcials: 12-20, 23-7, 15-16, 12-15.