dimarts, 15 d’octubre del 2019

La UEM Construtoni Ponce torna a perdre

Les grogues van caure derrotades per 71 a 57 contra el Roser

La UE Mataró Construtoni Ponce va tornar a perdre en la tercera jornada de Copa Catalunya. El partit va començar de cara per les mataronines, que van situar-se per davant en el marcador. Al segon quart, inclús van aconseguir una distància de 9 punts en el marcador (11-20, min. 13). Però un parcial de 9 a 0 en quatre minuts va fer que les locals empatessin el partit (20-20, min. 17). A la mitja part, el resultat era negatiu per l’equip mataroní, però ajustat (27-25, min. 20).

A la represa, el partit es mantenia igualat, fins que en els últims minuts les locals van aconseguir un coixí d’11 punts (49-38, min. 30). L’últim quart, l’equip de Charly Giralt no va aconseguir reduir la diferència a menys de 6 punts tot i els dos triples seguits de Natàlia Casals. En l’últim minut, el Roser va ampliar la distància des de tir lliure (71-57, final).

Ariadna Magriña, amb 13 punts, va ser la jugadora més destacada del conjunt unionista.
Roser 71 - 57 UEM C. Ponce
UE Mataró: Cuní (2), Casals (11), Magriña (13), Luceño (2), Molina (7) –cinc inicial– Ortiz (10), Domènech, Coll (12), Martínez, Moya.
Parcials: 11-15, 18-10, 20-13, 22-19.