dimecres, 23 d’octubre del 2019

La UEM Construtoni Ponce acaricia la 1a victòria de la temporada amb l’Almeda




Bon partit de les noies de Perdiguero, que van estar a punt de donar la sorpresa derrotant el poderós Basket Almeda, però la sort va decantar-se del costat de les de Cornellà del Llobregat.

L’Almeda arribava a la cita de dissabte a la tarda al Mora amb un balanç de 3-0, al revés que les mataronines que encara no han aconseguit cap victòria aquesta temporada.

Tot feia pensar en un partit desigual, pero les grogues van ser capaces d’encaixar totes les envestides de l’Almeda, i van tenir opcions d’endur-se el matx fins a l’últim moment: amb 66-68 al lluminós, l’última possessió era per les mataronines, que van aconseguir un llançament de triple alliberat… però la bimba no va voler entrar quan, amb suspens i després de rebotir diverses vegades al cèrcol, va sortir plorant de la cistella. El rebot defensiu i una falta personal van sentenciar el matx, ja que des de tirs lliures, les de negre situarien el definitiu 66-70 que tancaria el marcador.

Actuacions destacades de Judit Ortiz (16 punts, 12 dels quals triples) i Queralt Coll (13 punts), acompanyades de la incombustible Ari Magriñà (11 punts).

Publicat per