dimarts, 29 d’octubre del 2019

La UEM C. Ponce suma la primera victòria de la temporada

Les mataronines van guanyar al Premià per 61 a 65

La UE Mataró Construtoni Ponce va aconseguir la primera victòria d'aquesta temporada en la cinquena jornada disputada. Tot i que el partit va arribar al final amb un resultat molt ajustat, les jugadores entrenades per Dani Perdiguero van aconseguir mantenir-se per davant en el marcador i endur-se un partit treballat.

El Premià va començar liderant el marcador, però abans d'arribar al final del primer quart les mataronines van col·locar-se per davant (16-20, min. 10). Al segon quart, la UEM va ampliar la diferència amb un parcial de 0 a 5 (16-25, min. 12). Minuts més tard, les locals empataven el partit, però les unionistes es mantenien en la lluita arribant al descans per davant (33-37, min. 20).

A la represa, les grogues van arribar a superar la barrera dels 10 punts (36-47, min. 24), però les locals van aconseguir mantenir-se en partit (45-52, min. 30). Un parcial de 7 a 0 a l'inici del darrer període va escurçar la diferència en el marcador (52-54, min. 33). Tot i això, les unionistes van saber administrar l'avantatge i mantenir-se per davant. Quan faltava menys d'un minut pel final, les locals es van posar a només dos punts (61-63). Finalment, complint des de tir lliure, la victòria va acabar sent pel conjunt mataroní (61-65, final).

Les de Mataró van estar liderades per Cynthia Molina dins la pista, qui amb 18 punts està en el top 5 d'anotació de la jornada.

Premià 61 – 65 UEM Construtoni Ponce
UEM C. Ponce: Ortiz (8), Cuní (8), Coll (5), Magriña (14), Moya –cinc inicial– Domènech (5), Luceño (2), Molina (18), Martínez (5).
Parcials: 16-20, 17-17, 12-15, 16-13.