dijous, 12 de setembre del 2019

El Germans Homs UE Mataró no pot superar el Quart


El Germans Homs UE Mataró no pot superar el Quart

Primer partit oficial de la temporada pel Germans Homs Unió Esportiva Mataró. Ho ha fet donant el tret de sortida a la lliga Catalana EBA, competició en la que ha quedat enquadrat el Mataró Parc Boet i el Quart, campió de la competició, i que de fet ja va eliminar la temporada passada als unionistes de la competició, deixant-los sense final a 4.
Ahir els gironins van tornar a ser superiors al Palau Josep Mora davant un equip que encara necessita una mica més de rodatge.
Els mataronins van aguantar el primer parcial, amb un empat a 22 al marcador del Mora, però a la mitja part el Quart ja guanyava 39 a 47. Un tercer quart amb molt poca anotació va deixar un resultat dede 47 a 59. 12 punts que permetien somiar amb una remuntada durant els darrers 10 minuts. Però no va ser així, i en aquest tram de partit va ser quan els visitants van ampliar les diferències fins arribar al còmode 67 a 84.
Aquest mateix dimecres hi haurà nova jornada, amb diversos partits, entre ells el derbi mataroní que enfrontarà el Mataró Parc Boet amb els Germans Homs Unió Esportiva Mataró.

+ info
Josep Maria Spà
mataroaudiovisual.cat