dijous, 15 d’agost del 2019

Un grup competitiu pel Germans Homs Mataró




El Germans Homs Mataró treu un balanç positiu dels resultats aconseguits aquesta temporada. El conjunt mataroní ha anat de menys a més durant els últims tres anys. Enguany ha estat ben a prop de disputar les fases d'ascens.

Els unionistes volen mantenir el bloc que els ha dut aquesta millora. Per aquest motiu només han sumat una incorporació, la d'en Pol Cànovas, que prové del júnior. Poques són també les baixes, només tres, com la de David Romero al Boet Mataró, Checo Diallo i Jordi Estany.

Omaru Touré, Albert Viñallonga, José Cabrera, Edu Rodríguez, Marc Traver, Sergi Ventura, Jordi Juanola, Jaume Solé i Natxo Ariño renoven en una plantilla de la qual no es preveu cap canvi més. La UE Mataró debutarà a domicili, a la pista del Salou el 22 de setembre.

El Josep Mora acollirà la darrera jornada de la primera volta davant l'Anagan Olivar. L'últim partit de la fase regular es jugarà el 18 d'abril a la pista del conjunt aragonès. Els de Charly Giralt tindran només dos viatges de llarga distància: a Aragó i a Mallorca, quan s'enfrontin davant el Palma.

Publicat per
14 agost de 2019
Informa: À.Andrés