dilluns, 19 d’agost del 2019

Obligades a millorar el rendiment de la temporada passada



Un bon final de temporada va permetre a la UE Mataró no haver de disputar el playout per la permanència a Copa Catalunya femenina. Els objectius marcats a l'inici de l'any no es van complir i per aquest motiu va haver-hi un canvi a la banqueta que va donar l'estabilitat necessària. Després d'una temporada complicada, el conjunt unionista opta per canviar el bloc amb dues noves incorporacions: Judith Ortiz i l'americana Jenna Kaufman.

Esther Murat, ara al Boet, Andrea Cobo, Miriam Balmes i Clara Solé, que marxa al Viladecans un any més tard del seu retorn a Mataró, són les baixes de l'equip de Dani Perdiguero. De moment només hi ha sis renovacions. Ari Magriñà, Meri Cuní, Cynthia Molina, Paula Doménech, Queralt Coll i Laida Martínez continuaran la temporada que ve al club mataroní.

Les de Perdiguero començaran la temporada el 29 de setembre a la pista del CB Lleida. L'última jornada, on es poden decidir fases d'ascens o de permanència també la disputaran a fora, contra el Grup Barna el 10 de maig. El Premià és l'únic conjunt maresmenc al qual s'enfrontaran. El primer matx serà el 26 d'octubre a domicili i la tornada el 22 de febrer al Josep Mora. Les unionistes hauran de fer trajectes de llarga distància com a Lleida o Valls, entre d'altres.

Publicat per
14 agost de 2019
Informa: À.Andrés
http://mataroaudiovisual.cat/noticia/esports/obligades-millorar-el-rendiment-de-la-temporada-passada?fbclid=IwAR0gAk3O9B39rVOwBlf_tQlrYRYyJ_6woF7dwdYjSsaI8h1PQd-R8zFiAoo