dimecres, 5 de juny del 2019

El Grupo Marthe UEM 'B' perd la categoria

Ahir a Castellar es jugava el 3r partit de play out entre el Castellar i el Grupo Marthe Mataró B.

Qui guanyava mantenia la seva plaça a Copa Catalunya, i al final va ser l’equip vallesà qui tornava a imposar-se en el seu pavelló, aquest cop per 69 a 68 decantant l’eliminatòria en el tercer i definitiu partit. Un duel que els locals van dominar des d’un inici, acabant els primers 10 minuts amb un 17 a 8. Al descans els unionistes aconseguien reduir la diferència, marxant al descans amb un  32 a 25. La feina de l’equip dirigit per Joan Serra va seguir en el tercer quart deixant la diferència en tant sols 4 punts, amb el 51 a 47. Una reacció que finalment va estar a punt de donar la victòria a l’equip  groc.

Un dels fets curiosos d'aquesta recta final és la tornada a les banquetes de Quique Spà, que ha acabat fent d'ajudant de Joan Serra en el tram decisius del campionat. Spà, havia començat la temporada com a entrenador principal. Ara, Serra, no continuarà com a màxim responsable de l'equip. Aquesta havia estat la primera temporada del filial unionista a Copa Catalunya. L'equip en el retorn a Primera Catalana buscarà repetir l'ascens de la temporada passada.