dijous, 6 de juny del 2019

Dona la benvinguda a l'estiu a L'Auditori amb els millors concerts!

Els concerts que no et pots perdre!

CLARA LUNA QUARTET
Pure imagination
(Vermut Jazz)

Al nou disc de Clara Luna, jazz i bossa nova es donen la mà. La sentirem a l'espai exterior de L'Auditori amb el quartet que l’acompanya des de fa anys:Andreu Zaragoza a la guitarra, Rai Ferrer al contrabaix i Xavi Maureta a la bateria.
Preu: Concert gratuït
CONCERT PER A NADONS
De 0 a 12 mesos
(Concert familiar)

Un viatge musical per descobrir un món ple de sensacions, sons i melodies que deixaran empremta en la memòria auditiva i sensorial del teu fill/a! Perquè volem que el seu primer concert a L’Auditori sigui una experiència única i inoblidable!
Preu: 10 €

HISTÒRIA DEL SOLDAT DE STRAVINSKI
FERRAN CARVAJAL 

(OBC Cambra)
La música escènica que Stravinski va crear per a un grup d’intèrprets presenta la història d'un soldat que ven la seva ànima al diable a canvi d’un llibre que li permeti conèixer el futur. Músics de l'OBC i tres ballarines donen vida als personatges d’aquesta obra, amb direcció artística i coreografia de Ferran Carvajal.
Preu: 20 € 

BEETHOVEN:
SIMFONIES 1, 2, 4

JORDI SAVALL - EL SO ORIGINAL
(Música Antiga)
Jordi Savall i Le Concert des Nations ens proposen la recuperació històrica de les simfonies 1, 2 i 4 de Beethoven, per commemorar els 250 anys del seu naixement. Aquesta és la primera cita de la integral de les simfonies de Beethoven, un dels genis més extraordinaris de la música europea.
Preu: De 10 € a 84 € 

SERGI FELIPE &
WHISPER SONGS

(Vermut Jazz)

Sergi Felipe & Whisper Songs ens porten temes originals de jazz contemporani que transiten del cool jazz al free jazz més avantguardista i les melodies pop.
Preu: Concert gratuït
CANTA AMB L'OBC
(OBCPops)

Després de tres mesos d'assajos, els 360 membres del cor Canta amb l’OBC ens presenten tres concerts en què interpreten obres molt conegudes del repertori operístic i simfònic-coral amb els músics de l’Orquestra
Preu: 12 €

SIMFÒNICA DE VIENA
Orquestra Simfònica de Viena

(Orquestres Internacionals )

La Simfònica de Viena ens presenta un programa totalment romàntic. El virtuós violinista Leonidas Kavakos dirigirà i interpretarà un dels concerts de més bellesa del repertori per a violí, el Concert per a violí, en Mi menor de Mendelssohn.
Preu: De 29 € a 133 €
CONCERT DE GAMELAN  
(Museu de la Música)

Els Gamelan Penempaan Guntur, única formació estable a l'Estat Espanyol, ens mostra el resultat del seu treball. El gamelan és un conjunt instrumental autòcton de Bali (Indonèsia), que es toca en grup. Està format per instruments de percussió de bronze, gongs i tambors. 
Preu: Entrada al Museu
CELEBRA EL DIA DE LAMÚSICA AMB NOSALTRES!

VARÈSE: AMÈRIQUES
ORQUESTRA SIMFÒNICA DE L'ESMUC

(Sampler Sèries)

L'Orquestra Simfònica de l'ESMUC, dirigida per Ernest Martínez Izquierdo, ens presenta un programa en què sentirem obres de VarèseBoulez i de la compositora finlandesa Kaija Saariaho.
Preu: Concert gratuït
L'OBC A LA PLATJA
(OBCPops)

Un anys més, l'OBC ens convida a viure un concert simfònic únic i espectacular a la sorra de la platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta. Un concert que cada any convoca més públic a gaudir de la música simfònica sense complexos.
Preu: Concert gratuït
Si tens menys de 25 anys,
gaudeix de la millor música en directe! 


Tots els concerts que organitza L’Auditori durant la temporada 2019_2020* per només 50 €!
*Aforament limitat. Entrades subjectes a disponibilitat. No s’inclouen en aquesta tarifa ni els concerts familiars ni el cicle OBCPops
Més informació i horaris al web de L'Auditori