dilluns, 3 de juny del 2019

Acte de presentació "Les bates blanques" de Xavier Giribés i Sala: llibre solidari amb la recerca del càncer colorectal el dimarts 18 de juny a les 19,30 hores




Com vam informar-vos fa uns mesos, en Xavier Giribés i Sala va deixar escrit el llibre "Les bates blanques", amb la intenció que fos l’eina per aconseguir fons per la investigació del càncer colorectal.
Amb el llibre a les mans, això ja és una realitat: el llibre ajudarà econòmicament el projecte d’investigació “Estudi dels mecanismes de resistència al tractament del càncer colorectal” de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), Can Ruti.
El projecte comptava amb dues vies de col·laboració: aportacions directes al projecte d'investigació i un micromecenatge per fer possible l’edició del llibre. Amb la primera via s’han aconseguit més de 8.600€ i el micromecenatge ha superat amb escreix l'objectiu inicial tancant amb un total de 16.060€.
Ara, volem presentar-vos el llibre. Us convidem a acompanyar-nos a l'acte de presentació que tindrà lloc el dimarts 18 de juny a les 19:30h a l'Ateneu de la Fundació Iluro (La Riera, 92. Mataró).
L’acte serà conduit per l’Anna Gené, presidenta de La Sala Cabanyes,  i hi participaran ponents amics d’en Xavier, del mon de la medicina i del teatre, entre ells, l’actor Jordi Bosch i la investigadora en Cap del grup de recerca on es destinen els beneficis de la venda dels llibres.
Per a més informació del projecte podeu visitar-nos al web: www.lesbatesblanques.cat
Gràcies a tots els que ho heu fet possible!
T'hi esperem!