divendres, 3 de maig del 2019

Lluny de Nuuk l'aposta de Sala Cabanyes pel Fet a Mataró



Després de les estrenes de Medea d'Esteve Albert i de Demà coneixeràs en Klein de Toni Cabré, la Sala Cabanyes torna a Can Gassol amb una obra d’un autor també maresmenc, Pere Riera, guanyadora del premi del Teatre Nacional de Catalunya T6.

Lluny de Nuuk és el retrat d'un nucli familiar que viu instal·lat en una harmonia aparent. Una família es reuneix amb motiu del casament d'una de les filles. La trobada, en principi, ha de comportar el retrobament emocionat de tots els membres del clan. Però la descoberta d'un fet inesperat servirà com a detonant de tot un seguit de situacions crítiques: un munt de secrets sortiran a la superfície, i en conèixer allò que han ignorat durant tants anys, els personatges descobriran que aquells que creien tan propers són, en realitat, uns autèntics desconeguts.

Es tracta d'una història que s'introdueix en el microcosmos d'una família que viu a base de silencis, de secrets no compartits i de mirades que fan mal. Una desmitificació de la família que posa al descobert que aquelles persones que creus properes són en realitat autèntics desconeguts.

Joan Peran dirigeix aquesta nova producció de la Sala Cabanyes.

Intèrprets: Agustí Galán, Marga Selva, Miquel Àngel Aragón, Pere Sànchez, Aleix Lladó, Carla Alegre, Eva Canals, Mireia Federico, Pau Quiñones

Equip creatiu
Direcció: Joan Peran
Disseny d'estilisme: Josep M de Ramon
Disseny de l'espai escènic: Marc Abril
Disseny d'il·luminació: Dídac Diez de Andino 
Disseny maquillatge i perruqueria: Elena Galeano
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró 
Lluny de Nuuk
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
3, 4, 10 i 11 maig 20.30 h
5 i 12 maig 19 h
6 euros

publicat per
http://culturamataro.cat/ca/agenda/article/lluny-de-nuuk-12491