dilluns, 6 de maig del 2019

Agenda maig 2019

Agenda maig 2019
Tenim un mes de maig ple d'activitat cultural...

No et pots perdre les activitats que tenim preparades per a tots els públics per celebrar el Dia Internacional dels Museus a la Casa Coll i Regàs. I reserva a l'agenda el dia 26 de maig: celebrarem l'aniversari de la col·locació de la primera pedra de la casa amb una activitat molt especial!

A l'Ateneu, inaugurem dues noves exposicions: el tradicional Certamen de les Arts de l'Escola Pia Santa Anna de Mataró i la mostra fotogràfica commemorativa de la consecució de la Copa CERS del Club Hoquei Mataró.

Finalment, recorda no deixar de visitar l'exposició Leopoldo Pomés: flashback, una magnífica producció amb l'obra del fotògraf barceloní, Premi Nacional de Fotografia 2018.
Consulta l'agenda
DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS
18 de maig

La Casa Coll i Regàs celebra el Dia Internacional dels Museus amb tallers familiars, visites-concert i portes obertes. Activitats gratuïtes per commemorar aquesta jornada.
CERTAMEN DE LES ARTS
del 7 de maig al 2 de juny

Una mostra artística dels alumnes de l'Escola Pia Santa Anna de Mataró, amb produccions pròpies i originals en els àmbits del dibuix, la pintura, l'escultura, la fotografia, la literatura i el videoart.
LEOPOLDO POMÉS. FLASHBACK
fins al 19 de maig

L’exposició mostra una àmplia retrospectiva del treball d’un dels referents més destacats de la fotografia catalana contemporània, el fotògraf barceloní Leopoldo Pomés, Premi Nacional de Fotografia 2018.

Reenvia aquest correu a un amic i convida'l a subscriure's al nostre butlletí!
Moltes gràcies!

Subscriu-te!