dimecres, 3 d’abril del 2019

Victòria esperada i important pel Construtoni Ponce

L’UEM fa un pas endavant per allunyar-se de la zona de perill en la classificació

Després de tres jornades de sequera, les mataronines van sumar una victòria molt treballada en un partit que no es va decidir fins al final.

El Construtoni Ponce visitava a Tarragona un rival directe – tots dos conjunts situats en la zona baixa i empatats a 9 punts abans de disputar-se el partit –, fet que ja augurava un matx ajustat. De fet, ja des de l’inici l’intercanvi de punts va ser constant i el primer quart va acabar amb una puntuació bastant alta (21-24). Les locals comptaven amb la pivot Laura Hughes fent-se forta en la pintura, mentre les mataronines contrarestaven amb tres triples seguits de Meritxell Cuní (2) i Paula Domènech (1).

Durant el segon període, justament aprofitant el descans de Hughes, les d’Arjona van poder agafar una mica de distància i, després d’alguns minuts de descontrol causat per la pressió de les tarragonines, van aconseguir arribar al descans amb cert aire (36-43).

La represa va ser un cop dur pel Mataró, que va veure com les locals capgiraven el marcador, sempre amb el lideratge de Hughes de cara a cistella. Tot i l’esforç per mantenir-se per davant, el partit arribava a l’últim quart amb un marcador negatiu (67-62).

El darrer període va fer un gir sobtat en la dinàmica del partit, marcat pel desencert en tots dos conjunts, inclús en tirs còmodes. Però el Construtoni Ponce va ser més fort i va aconseguir empatar a 72 a falta de 2:42, per després col·locar-se per davant en l’últim minut (72-74). Un final molt igualat que va decantar-se per les visitants, tot i l’opció del TGN de forçar la pròrroga amb un últim tir de triple (73-76, final del partit).

TGN BÀSQUET 73 - 76 CONSTRUTONI PONCE UEM
Parcials: 21-24, 15-19, 31-19, 6-14
CONSTRUTONI PONCE UEM: Murat (9), Domènech (5), Coll (8), Magriñà (17), Molina (6) -cinc inicial- Cuní (7), Balmes, Cobo (10), Martínez (3) i Solé (11).