dimecres, 3 d’abril del 2019

Els concerts que no et pots perdre aquest abril!

 
Els concerts que no et pots perdre!
JANINE JANSEN & ALEXANDER GAVRYLYUK
(Música de Cambra)
Una ocasió única per escoltar una de les millors violinistes de l'actualitat en format de cambra! Janine Jansen torna a L'Auditori acompanyada pel pianistaAlexander Gavrylyuk per oferir-nos un repertori intens i emocional amb obres deSchumannProkófiev i Franck.
Preu: De 20 € a 48 €
DJANGO BATES BIG BAND
Loose Tubes
(Jazz Sessions)
Django Bates interpreta la música de la mítica banda Loose Tubes amb una big band formada per joves talents d'arreu d'Europa en aquest projecte pedagògic coproduït per L’Auditori, l’ESMUC, el Conservatori de Berna i l’Orchestre National de Lille.
Preu: 7 €

L'OBC BALLA RAVEL
A partir de 5 anys

(Concert familiar)
A través de Ma mère l’oye de Ravel ens apropem al món de l’orquestra simfònica i els seus instruments. Sis ballarins dirigits pel coreògraf Antonio Ruz seran els encarregats de guiar-nos en aquest viatge a través de la música i el moviment. 
Preu: 12 € 
LA INTRUSA:
MUD GALLERY IN-CONCERT

(Escenes)
Nou espectacle de La Intrusa en què la música en directe dialoga a escena amb l’acció escultòrica. La Intrusa ha estat guardonada, entre d’altres, amb el Premi Nacional de Dansa del Ministeri de Cultura.
Preu: 15 €

SONA BACH  
A partir de 2 anys
(Concerts familiars)
Descobriu la música de Johann Sebastian Bach de la mà del saxofonistaLlibert Fortuny. Un passeig amb amics durant el qual podreu escoltar els hits d’aquest geni del barroc, arranjats en clau de jazz i interpretats amb instruments dels segles XX i XXI.
Preu: 10 €
HOMENATGE A
CHARLES CHAPLIN  

(Temporada Banda)
La Banda ens presenta un concert de cinema! Sentirem músiques de pel·lícules de Chaplin, de Ciutadà Kane i de El llibre de la selva. A la segona part, sentirem la música que Antón Alcalde ha compost per a The Pawnshop de Chaplin, mentre es projecta la pel·lícula.
Preu: 16 €

EL AMOR BRUJO
Pablo Heras-Casado& Mahler Chamber Orchestra

(Música de Cambra)
El director Pablo Heras-Casado es posa al capdavant de la Mahler Chamber Orchestra, una de les orquestres de cambra més importants del moment, per abordar dues de les obres més emblemàtiques de Manuel de FallaEl amor brujo i El sombrero de tres picos. El programa s'obrirà amb la suite Pulcinellade Stravinsky.
Preu: De 20 € a 84 €
DANS LES ARBRES
Phosphorescence

(Sampler Sèries)
El reconegut quartet d’improvisadorsDans les arbres, format per tres músics noruecs i un francès presenta el seu darrer disc Phosphorescence a laFundació Antoni Tàpies dins del cicle Sampler Sèries. Un concert que combina sons hipnòtics, processament electrònic, samplejat en directe... Prepara’t per descobrir la música de cambra del Segle XXI.
Preu: 7 €

ZACHARIAS INTERPRETA
EL SEGON DE CHOPIN

(Temporada OBC)
L’Orquestra, sota la batuta del pianista i director Christian Zacharias, interpretarà el segon concert per a piano de Chopin, creat pel compositor a Varsòvia després de l'èxit espectacular que va tenir en la seva presentació a Viena amb només 19 anys. A més, la intensa i profunda Simfonia núm. 2 deSchumann: romanticisme en estat pur, i un recull de les dolces i elegantsLlegendes de Dvořák.
Preu: De 10 € a 58 €
DE PRINCESES I CAVALLERS
Preludi i mort d'Isolda
(Temporada Banda)
La Banda, dirigida pel mestre Marcel Ortega, ens presenta un programa en què conviuen la música èpica i enèrgica amb la més dramàtica i romàntica. Sentirem l'obra més trepidant de Philip Sparke, una obra exòtica i enèrgica de la xinesaChen Yi, la misteriosa i èpica obra d'Ottorino Respigui i un dels episodis indispensables de la música romàntica, elPreludi i mort d’Isolda de l'òpera Tristany i Isolda de Richard Wagner.
Preu: 14 €
JUDIT NEDDERMANN
(Festival Barnasants)
Nua és el tercer treball de Judit Neddermann. Un àlbum concebut per tal de mostrar-se nua, sincera i compromesa amb el moment que viu i que tanca la programació del Festival Barnasants 2019. En aquest concert podrem veure la banda que l'acompanya habitualment i a convidats de luxe. Una festa en què es podrà escoltar el repertori d'aquest darrer treball i algunes de les cançons dels dos discs anteriors.
Preu: 18 €
PASSIÓ SEGONS
SANT MATEU, DE BACH
Jordi Savall- El So Original

(Música Antiga)
Arriba un dels punts culminants de la temporada d’Antiga amb una obra monumental de BachLa Passió segons sant Mateu. El mestre Jordi Savall ofereix una relectura d’aquesta meravella musical per a dos cors i dues orquestres. Una obra que, dirigida per Mendelssohn va suposar el ressorgiment de la música antiga.
Preu: De 10 € a 84 €
COR ANTON BRUCKNER
La llum de la neu
(Música de Cambra)
El multipremiat Cor Anton Bruckner, fundat el 2003, ens convida a un suggerent itinerari entre els dos elements que apareixen en el títol del concert. La primera part estarà dedicada a la neu, amb obres denses i de sonoritats contemporànies, i la segona, a la llum, amb un repertori més transparent i de tall neoclàssic.
Preu: 12 €
DAVID SOLER REVISITA
DARK SIDE OF THE MOON
Great Gig in The Sky
El guitarrista David Solerreinterpretarà una obra icònica del pop-rock: el mític The Dark Side of The Moon de Pink Floyd. Acompanyat dels músics Marcel BagèsMaria ArnalYliaVicent Pérez i Antonio Torres, Soler disseccionarà els temes del disc en clau de jazz. Un concert únic en la seva espècie! 
Preu: 15 €
LES VARIACIONS ENIGMA D'ELGAR i el Concert de Walton amb N. Altstaedt
(Temporada OBC)
L'OBC interpretarà les Variacions Enigma d'Elgar sota la batuta de Miguel Harth-Bedoya, el Concert per a violoncel de Walton (amb Nicholas Altstaedt) i la rítmica i enèrgica Perú Negro de Jimmy López.
Preu: De 10 € a 58 €
DOS PIANOS I RAVEL
(Temporada Banda)
La Banda, dirigida per Salvador Brotons, convida les pianistes xineses Fan Mo iMidori Eto per interpretar l’elegant i poètic Concert per a dos pianos dePoulenc. Completen el programa lesImatges de l’holandès Van Delft i el balletDaphnis et Chloé i la Pavana per a una infanta difunta de Ravel.
Preu: 16 €
DESCOBREIX LA NOVA TEMPORADA DE L'OBC!
Abonaments ja a la venda!
Més informació i horaris al web de L'Auditori