dimarts, 30 d’abril del 2019

L’UEM C. Ponce s’entrebanca a Sant Fruitós

Les mataronines continuen a les portes de les fases de descens

No va poder ser aquesta vegada. L’UEM va perdre a Sant Fruitós amb un resultat molt ajustat, per només 3 punts de diferència, en un partit marcat pel poc encert de tots dos conjunts (les mataronines van acabar amb un 12 de 36 en tirs de 2 i un 4 de 22 en triples).

El partit va iniciar amb un estira i arronsa de parcials que acabava amb un ajustat 16 a 13 el primer període, mentre un segon quart fluix d’ambdós conjunts continuava la tònica del partit, arribant a la mitja part 26 a 22.

A la represa, l’UEM va treballar per apropar-se al marcador, però les rivals contestaven ràpidament i mantenien la diferència al final del tercer quart (39 a 35). L’últim període, les locals van agafar embranzida (43 a 35 min. 32), que va ser frenada per dos triples de les grogues, primer de Murat i després de Magriña (45 a 43 min. 36). Els darrers minuts es van viure des de la línia de tir lliure, llançant-ne fins a 20 en només l’últim minut, 10 per equip. Malgrat les mataronines en van ficar un més que les rivals (6 de 10 contra 5 de 10), no va ser suficient per capgirar el marcador, finalitzant el partit 56 a 53.

Cal destacar l’actuació de Mariona Teixidó, jugadora que va dirigir l’atac del Bages sumant 32 dels 56 punts de l’equip. La bona notícia per l’equip de Daniel Perdiguero és que l’Igualada, amb qui comparteixen punts, també va perdre. Per tant, les grogues encara poden escalar posicions per sortir de la zona de perill, a falta de 3 jornades pel final de la fase regular.

Al Mora, les mataronines van superar el St. Fruitós per 68 a 43.

St. Fruitós 56 - 53 UEM C. Ponce
UEM C. PONCE: : Cuní (1), Murat (15), Domènech (3), Coll (6), Magriña (14) –cinc inicial– Moya (4), Cobo (3), Martínez (4), Solé (3).