dimarts, 30 d’abril del 2019

Curs de direcció amb el Cor Ciutat de Mataró el 4 de maig

Un imatge del concert de "Bach, Música i Paraula" a Terrassa

Curs d'Iniciació a la Direcció Coral  


El dissabte 4 de maig al llarg de tot el dia, el Cor Ciutat de Mataró i el MEM(Moviment Educatiu del Maresme) organitzen un taller d'iniciació a la direcció coral.

El taller l'impartirà el director del Cor, Jordi Lluch i Arenas i comptarà amb la participació dels cantants del cor com a cor pilot per a les pràctiques dels alumnes.

El taller està dirigit a mestres de música, cantaires, directors de cors, directors de conjunts instrumentals. Es donaran eines per a la direcció, es treballarà el gest, la planificació de l'assaig, l'oïda i la correcció del resultat i es donaran nocions de tècnica vocal i posició corporal.

Es durà a terme durant tot el dissabte 4 de maig als locals de la parròquia de Sant Josep de Mataró i finalitzarà amb un concert del Cor Ciutat de Mataró i els alumnes, dirigit pels alumnes actius del curs, a l'Església de Sant Josep.

Hi ha dues modalitats d'inscripció: alumnes actius (cost 45€, places limitades) i alumnes oients (cost 20€). Pels alumnes actius, el MEM tramitarà el reconeixement de crèdits per 15 hores (inclou presencials i preparació a casa).

Inscripcions
Facebook
Twitter
Instagram
Website