dimecres, 10 d’abril del 2019

El derbi és groc

El Feimat va saber liderar un partit que va acabar guanyant còmodament

El Josep Mora lluïa grada el passat diumenge a la tarda. Molts seguidors de l'UEM i del Boet van fer acte de presència a la cita, uns amb final més dolç que els altres.

Malgrat un gran inici dels taronges, en què es van situar per davant en el marcador, els de Charly Giralt van respondre amb dos triples seguits per aconseguir capgirar l'electrònic i acabar el primer període un punt per davant. El partit començava molt bé pels assistents, amb un resultat ajustat i sumant punts (23-22).

El segon quart, però, les diferències van començar a notar-se (parcial 23-10). El Feimat va aconseguir escapar-se de mica en mica, en uns minuts en què el Boet gairebé no veia la cistella (3/21 en triples en tot el partit, mentre que els grocs en van fer 15/30). Els 10 minuts abans d'arribar al descans van castigar molt el Mataró Parc, i va ser el culpable de la gran diferència a final de partit.

A la represa, una empenta del Mataró Parc aconseguia retallar diferències, però mai arribant a la barrera dels 10 punts. Els locals, a més, van saber respondre amb contundència en cada ocasió, esborrant qualsevol opció pel Boet.

L'últim quart va servir al Feimat per fer-se grans i enfonsar el rival. Un parcial 6-0 poc després de començar va obligar a Peña a demanar temps mort (74-53), però va sorgir poc efecte a nivell pràctic. Els grocs estaven crescuts i motivats pel seu públic. Un triple de Traver a l'últim minut, qui va fer un gran partit juntament amb Juanola, va situar la màxima diferència en l'electrònic (88-67). Un altre triple a pocs segons pel final, de la mà de Rodriguez i al ritme d'"oe oe" que cantava l'afició, remataria el partit (92-68).

Aquesta temporada, el Feimat Mataró s'ha endut els tres derbis que s'han disputat, cada un d'ells amb més diferència:
16 setembre 2018 Mataró Parc Boet 74 - 84 Mataró Feimat
02 desembre 2018 Mataró Parc Boet 74 - 97 Mataró Feimat
07 abril 2019 Mataró Feimat 92 - 68 Mataró Parc Boet

U.E. MATARÓ FEIMAT 92 - 68 MATARÓ PARC A.E. BOET
MATARÓ FEIMAT: Diallo (6), Solé, Ariño (16), Romero (12), Touré (2) -cinc inicial- Viñallonga (5), Cabrera (7), Rodríguez (8), Ventura (1), Juanola (14), Tardio (5).

MATARÓ PARC BOET: Puig (9), Merino (15), Francisco (6), Duran, Moore II (19) -cinc inicial- Tato (4), Aza (7), De Pree (3), Forcada (3), Solà (2).
PARCIALS: 23-22, 23-10, 21-19, 25-17.