dimecres, 10 d’abril del 2019

El Construtoni Ponce s’imposa al GEiEG en un partit lluitat

Les grogues segueixen sumant per allunyar-se dels play offs de descens

L’inici del partit va estar molt igualat entre els dos conjunts, però els últims 3 minuts van avançar les gironines en el marcador, després d’un parcial de 0-6, per acabar 8 per sobre (12-20).

Després d’un segon quart fluix, el partit arribava el descans amb un resultat ajustat, però amb les grogues per sota (23-29).

La represa va estar marcada per l’encert des de 6,25. De fet, dos de seguits de Meritxell Cuní abans d’acabar el quart va aconseguir entrar als últims 10 minuts a menys de 10 punts de diferència (39-46).

L’últim quart va ser decisiu pel Construtoni. Tot i perdonar des de tir lliure, les locals van saber capgirar el partit, guiades per Cuní i aprofitant la baixada de forma de les rivals, que en els primers 9 minuts només van anotar 5 punts.

Durant tot el partit també va tenir un paper important Queralt Coll, sumant 18 punts per les grogues.

Les mataronines estan a 1 victòria de diferència amb el Sant Adrià. Si aconsegueixen igualar-les, se situarien fora de la zona de perill en tenir l’average guanyat.

CONSTRUTONI PONCE UEM 57 - 55 GEiEG UNIGIRONA
Parcials: 12-20, 11-9, 16-17, 18-9.
CONSTRUTONI PONCE UEM: Cuní (16), Murat (3), Domènech (5), Coll (18), Magriña (5) -cinc inicial- Balmes (3), Moya, Cobo (2), Molina, Martínez (2), Solé (3).