divendres, 1 de març del 2019

Les bates blanques



Com vam informar fa uns mesos, en Xavier Giribés i Sala va deixar escrit un llibre, amb la intenció que algun dia, el llibre fos l’eina per aconseguir fons per la investigació del càncer colorectal.

La publicació del llibre “Les bates blanques” té doncs la intenció d’ajudar econòmicament el projecte d’investigació “Estudi dels mecanismes de resistència al tractament del càncer colorectal” de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), Can Ruti.

Per fer-ho possible, hem creat un micromecenatge a través de la plataforma web Verkami, el qual, en tres dies va assolir el seu primer objectiu: aconseguir publicar 500 exemplars i destinar els beneficis de la venda del llibres a la investigació del càncer colorectal. Ara s’encamina cap a la segona fita: els 10.000€. Amb aquest segon objectiu ampliarem la publicació del llibre i augmentarem els beneficis que arribaran a la recerca.

Com pots col·laborar-hi? Entra a la web: http://vkm.is/lesbatesblanques on trobaràs tota la informació i podràs triar la quantitat de diners que vulguis aportar. Tens temps fins el 02.04.2019.

Si voleu més informació podeu contactar directament amb:
lesbatesblanques@gmail.com