dissabte, 2 de març del 2019

Activitats Març

Visita de Ludwig Quandt


El violoncel·lista principal de la Filharmònica de Berlin ens visita al Liceu Cambra. 13 de març, concert; 14 i 15 de març, masterclass.
més informació >>

Gran vetllada amb escenes i conjunts de Sarsuela


Des de la Jota de los Ratas de “La Gran Vía” de Chueca a la Mazurca de las Sombrillas de “Luisa Fernanda” de Moreno Torroba. Vine a gaudir de la sarsuela els dies 7 i 8 de març.
reservar entrades >>

IX Concert de les Beques Ferrer-Salat


Gaudiu de la millor música de la mà dels guanyadors de la IX edició de les Beques Ferrer-Salat, seleccionats el passat curs 2017-2018, i assistiu, a més, al gran moment en què s’anunciaran en primícia els guanyadors de la nova edició.
informació de l'acte >>

Música per a l'Alzheimer


El Conservatori Liceu i Fundació ACE – Institut Català de Neurociències Aplicades organitzen el concert solidari “Música per l’Alzheimer” els beneficis del qual es destinaran íntegrament a la recerca sobre la malaltia d’Alzheimer.
informació de l'acte >>

Liceu Cambra: les masterclasses del mes!


Aquest més ens visataran: Dmitri Alexeev, Amir Eldan, Veronika Hagen, Lisette Oropesa, Jean-Bernard Pommier, Mark Messenger, Frans Halasz,Ludwig Quandt, Sthepanie Baer, Higinio Arrue
més informació>>

Pianíssim I


Una selecció dels alumnes més destacats del Departament de Piano, ofereixen un seguit de recitals on fan palès l’alt nivell de la seva formació.
19 de març - Entrada gratuïta, registre obligatori
veure el concert >>

Tornen les Cantates familiars


Els alumnes de les Escoles Liceu i del Centre Professional participen en produccions simfòniques o corals de gran format: Rebel·lió a la cuina, The sound of music, Els aprenents de solfa..
veure els concerts >>

NOTÍCIES

La Fundació Conservatori Liceu signa un nou conveni de col·laboració amb la Fundació ACE- Barcelona Alzheimer Treatment & Research Center
seguir llegint >>
L’Ensemble de Saxòfons del Conservatori Liceu va actuar dins del XXXII Cicle de Música a la Universitat de Barcelona
seguir llegint >>
Joan Codina, Premi Extraordinari de Jazz i Música Moderna del Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu, protagonitza un concert del Festival Emergents de l’Auditori de Barcelona
seguir llegint >>

VÍDEOS

Masterclass amb Maria Bayo!
veure el vídeo >>
Masterclass amb Thomas Rüedi!
veure el vídeo >>
Masterclass amb Stefan Schilli!
veure el vídeo >>
Twitter
Facebook
Website
YouTube
CONSERVATORI LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN