dimarts, 5 de març del 2019

L'altura aragonesa complica el partit al Feimat

També jugava dissabte a la tarda i a Mataró el Feimat, qui no va poder-se endur la victòria. Va caure per 80 a 87 contra l'Olivar després de dues pròrrogues. La tònica global va ser d'igualtat absoluta durant els 50 minuts i des d'un bon inici. El primer quart ja es tancava en empat a 20, i només un equip va poder marxar de quatre punts al final d'un quart. Va ser el Mataró que ho feia amb el 16 a 12 al segon quart. Un Olivar però que va dominar el rebot gràcies a la seva altura i que va fer una gran tasca defensiva va complicar molt les coses als grocs. Va retallar aquesta diferència de quatre punts a la segona part. Dos al tercer quart i dos més al quart. La primera pròrroga es va saldar amb un empat a 10 i a la segona va ser quan els aragonesos van poder marxar dels 7 punts definitius. Aquesta és la tercera derrota seguida dels unionistes.