dimarts, 5 de març del 2019

Dona la benvinguda a la Primavera amb música: Vine a L’Auditori!

 
Els concerts que no et pots perdre!
PICA-SO
A partir de 2 anys
(Concerts familiars)
Descobriu l'univers musical d'un dels pintors més genials del segle XX. De la mà de Pablo Picasso, ens acostarem al flamenc, a les músiques de la Barcelona modernista, als ballets russos i fins i tot al cuplet i a la chanson francesa.
Preu: 10 €
MAAAMBO!
A partir de 5 anys
(Concerts familiars)
Feu les maletes i acompanyeu als músics de la Banda Municipal de Barcelona en aquest viatge pels ritmes de l’Amèrica Llatina. Del tango a la salsa passant pel mambo, el danzón o el cha cha cha. Una proposta única dirigida per La Cubana!
Preu: 12 €

RIAS KAMMERCHOR
(Música Antiga)
Un dels conjunts vocals més importants del moment arriba a L’Auditori amb el seu nou director titular, Justin Doyle, per interpretar un programa molt suggeridor que combina passat i present a través dels Rèquiems de Tomás Luis de Victoria i Bernat Vivancos
Preu: De 10 € a 50 €
ENSEMBLE MOSAIK
Enno Poppe
(Sampler Sèries)
L’Ensemble Mosaik, sinònim de compromís i recerca en la nova creació musical europea, dirigits pel prestigiósEnno Poppe, presenta un concert amb obres d’alguns dels autors europeus més destacats de l’actualitat.
Preu: 10 €

KENT NAGANO
dirigeix La consagració de la primavera 
(Temporada OBC)
L’aclamat director nord-americà Kent Nagano es posa al capdavant de l'OBC per dirigir tres obres cabdals de la història de la música: La consagració de la primavera de Stravinsky, el ballet Jeuxde Debussy i el Concert egipci de Saint-Saëns, amb el prestigiós pianista Jean-Yves Thibaudet com a solista.
Preu: De 10 € a 75 €
ELS NOUS COLORS DEL METALL  
A partir d'1 any
(Concerts familiars)
Dues trompetes, una trompa, un trombó, una tuba i fins i tot un sausòfon! Vine a conèixer els colors de la família dels instruments de vent metall a través de músiques d’èpoques i estils d’allò més divers. Un clàssic del Servei Educatiu amb una nova posada en escena que sorprendrà tota la família! 
Preu: 10 €

GRANS DONES DE LA HISTÒRIA
(Temporada Banda)
Pacual Vilaplana dirigeix la Banda Municipal de Barcelona en un programa que ens parlarà de quatre dones, quatre heroïnes que han destacat per les seves conviccions, per la seva força i pel seu coratge. Tres d’elles són de carn i ossos, i la quarta és Mimì, el personatge central de La Bohème, una de les òperes més populars de Puccini.
Preu: 16 €
MOZART DIVERTIMENTO
Sepec, Zimmermann, Queyras
(Música de Cambra)
El súper trio format pel violinista Daniel Sepec, la violista Tabea Zimmermann i el violoncel·lista Jean-Guihen Queyrasprotagonitza aquest concert en què abordarà el magistral Divertimento en Mi bemoll major de Mozart, la Serenata en Re major de Beethoven i el Trio de cordade Sándor Veress. Un dels concerts imperdibles de la temporada de Cambra!
Preu: 29 €

JOANA SERRAT
Dripping Springs
(Sit Back)
La cantautora catalana més internacional del moment presenta el seu darrer àlbum,Dripping Springs, en què se serveix novament dels preceptes del folk per continuar elaborant un llenguatge propi ara desenvolupant i enfortint la seva vessant més "americana". Estem davant del millor àlbum de l’artista. Un treball en què les seves virtuts es veuen augmentades de manera exponencial: la composició i interpretació, la seva personalitat i aquesta aura intangible i captivadora que desprèn.
Preu: 15 €
LA NOVENA DE BEETHOVEN: GARDEN CENTER EUROPA
amb Kazushi Ono i  l’Agrupación Señor Serrano
(Temporada OBC)
La Novena és més que l’Himne de l’Alegria, és més que l’infern en flames del segon moviment, i és més que la bellesa de l’adagio. És una de les obres més transcendentals de la història de la música. La innovadora companyiaAgrupación Señor Serrano, sota la direcció musical de Kazushi Ono, farà una lectura sobre el significat de l’Europa del passat, del present i del futur des d’una mirada crítica.
Preu: De 10 € a 58 €
FESTIVAL EMERGENTS BARCELONA
Del 17 al 24 de mar

Durant 8 dies, L’Auditori acull una vintena de concerts que combinen tots els estils de música clàssica (de l’antiga a noves músiques), diferents formats (recitals, solistes, cambra i grans conjunts), i altres gèneres com jazz i flamenco, per presentar 200 joves músics que es convertiran, de ben segur, en les estrelles del futur. Gaudeix del festival a partir de 5 €!
CONCERT PER A VIOLÍ
DE MENDELSSOHN

Joventut prodigiosa
(Temporada Banda)
Salvador Brotons dirigeix la Banda Municipal de Barcelona i convida la joveníssima violinista tarragonina Inés Issel per interpretar el Concert de violí en Mi menor de Mendelssohn. A la segona part podrem escoltar l’estrena a Barcelona de l’última simfonia de l’uzbek Gennadi Chernov, una obra grandiosa i espectacular.
Preu: 14 €
EL BOLERO DE RAVEL
AL FESTIVAL EMERGENTS

(Festival Emergents Barcelona)
L’Orquestra interpreta l’universalBolero de Ravel en el marc de la tercera edició del Festival Emergents Barcelona. El 23 i 24 de març pujaran a l’escenari el director Josep Vicent i quatre joves promeses de la música:Tobias FeldmanMaria FloreaSara Ferrández i Alexander Ullman, que també interpretaran obres de Mozart,Sibelius i Txaikovski
Preu: De 10 € a 58 €
DEBUTS AMB LA BANDA
Jess Gillam, Noè Rodrigo i Pau Galgo
(Festival Emergents Barcelona)
La Banda Mucipal de Barcelona, dirigida per Manel Valdivieso i dins el Festival Emergents Barcelona, convida tres joves talents: la saxofonista Jess Gillam, el percusionista Noè Rodrigo i el contrabaixPau Galgo. Interpretaran un programa amb obres actuals, entre les quals en destaca la de John Williams.
Preu: 16 €
SCHUBERT LIED IV
Ludwig Mittelhammer & Jonathan Ware
(Música de Cambra)
L'últim concert del cicle Schubert Liedd'aquesta temporada ens presenta al baríton alemany Ludwig Mittelhammer, guanyador dels més prestigiosos concursos de cant. L’acompanyarà el consagrat pianista nord-americàJonathan Ware. Un concert de luxe per als amants dels lieder de Schubert.
Preu: 20 €
LA TERCERA DE BRAHMS
i l'Ocell de foc
(Temporada OBC)
L'OBC, dirigida per Kazushi Ono convidaGautier Capuçon, que interpretarà elConcert per a violoncel i orquestra deSchumann. Abans sentirem la Tercera deBrahms i després el primer ballet d’StravinskiL’ocell de foc. El programa s’obre amb l'encarrec de l’OBC per al programa d’integració social Et Toca a Tu.
Preu: De 10 € a 58 €
HISTÒRIES ELÈCTRIQUES
A partir de 6 anys
(Concerts familiars)
Apuja el volum, abaixa la velocitat, modifica el timbre dels instruments, fes-te els fotogrames a mida i fins i tot inventa’t el final de la història... Crea la teva pròpia “pel·li” i compon in situ la seva banda sonora. Un espectacle de creació col·lectiva amb instruments electrònics i uns efectes visuals com no has vist mai. 
Preu: 10 €
Més informació i horaris al web de L'Auditori