divendres, 22 de març del 2019

I el cap de setmana... segueix el festival!

VINE DE FESTIVAL AQUEST CAP DE SETMANA!
DIVENDRES 22
 ⌚  20 h · SALA 1  
 LEVON AVAGYAN, SARA CUBARSI & JONC
La Jove Orquestra Nacional de Catalunya està en plena forma, tal com ho demostra l’altíssim nivell de les seves actuacions. Per a la ocasió, convida al guanyador del Concurs Internacional de Música Maria Canals 2017, el pianistaLevon Avagyan, i a la guanyadora d’un concurs intern de l’orquestra, la violinistaSara Cubarsi, en un concert sota la direcció artística de Manuel Valdivieso.
 
 ⌚  21 h · SALA 3 · JAZZ SESSIONS  
⭐ SARA TERRAZA & THE BLACK SHEEP (entrades exhaurides!)
El Taller de Músics presenta la joveníssima Sara Terraza. Després del seu pas pel programa Oh Happy Day i d’una gira per tot Catalunya, Terraza inicia el seu projecte personal acompanyada per The Black Sheep.
 
DISSABTE 23 i DIUMENGE 24
 ⌚  19 h / 11 h · SALA 1  
 DEBUTS AMB L'OBC. EL BOLERO DE RAVEL
L’OBC participa un any més al festival i convida quatre joves talents per acompanyar-la: els violinistes Tobias Feldman i Maria Florea, la violista Sara Ferrández i el pianista Alexander Ullman. Sota la batuta de Josep Vicent, ens portarà obres indispensables del repertori de la música clàssica deMozartSibeliusTxaikovski Ravel.
 ⌚  DISSABTE 23 · 21 h · SALA 3 · JAZZ SESSIONS  
⭐ GREG HOLLIS GROUP
El trompetista i compositor Gregori Hollis presenta el seu septet de jazz llatí. Recentment graduat a l’ESMUC, proposa una aproximació al jazz molt moderna, amb sonoritats del jazz-flamenc mediterrani i l’agressivitat i complexitat rítmica del jazz-llatí de Nova York.
 
DIUMENGE 24
 ⌚  18 h · SALA 1  
 DEBUTS AMB LA BANDA. JESS GILLAM I NOÉ RODRIGO
Dos solistes emergents, la saxofonista britànica Jess Gillam i el percussionista alicantí Noè Rodrigo, fan el seu debut amb la Banda Municipal de Barcelona interpretant obres actuals, entre les que destaca la de l’incombustibleJohn Williams, nominat 51 vegades als premis Oscar.  
 
📅 CONSULTEU TOTA LA PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL