dimecres, 13 de març del 2019

Gran reacció del Feimat a Esparreguera



Trenca la mala ratxa guanyant a domicili i a la pròrroga

El Mataró Feimat va demostrar-se a sí mateix a Esparreguera que la ratxa de tres derrotes seguides era del tot accidental. No és fàcil per un equip com el groc, que ha passat bona part de la lliga vencent, gestionar tres frustracions seguides i encara menys fer-ho a camp contrari, contra un rival directe i –encara més!– havent d'anar a la pròrroga. Aquest cop però l'equip va saber aprofitar el temps extra i va rematar la feina per recuperar el gust i l'hàbit del triomf. I ho va fer a base de fe i perseverança, perquè l'inici del partit va ser desastrós.

Els més destacats de la jornada pels grocs van ser Romero –com és habitual– i Diallo i Ariño, amb molt bon olfacte des de la línia de 3.

Acabat el primer quart de partit el Feimat estava a 16 punts del rival, que era una autèntica piconadora. A un ritme anotador d'escàndol, l'Esparreguera va sortir amb la directa posada i la sagnia groga va ser important. L'esmena va començar al segon quart però va ser sobretot després del descans que es va percebre un canvi de dinàmica, amb uns mataronins que anaven mirant de rebaixar el forat de punts i uns locals segurament massa pendents de mirar de rendibilitzar l'avantatge.

Tirant de fe i de no rendir-se, el partit va acabar en taules a la fi dels quatre períodes però a les beceroles de la pròrroga les dues dinàmiques eren clares: era el Feimat qui venia prement fort l'accelerador i qui va endur-se el partit. Una gran reacció d'equip!

ESPARREGUERA 19 - FEIMAT 86
Parcials: 27-11, 11-15, 16-23, 14-19. Pròrroga: 11-18.
MATARÓ FEIMAT: Diallo (10), Solé (7), Viñallonga, Rodríguez (3), Ventura, Juanola (16), Ariño (15), Romero (26), Tardío (-2), Touré (13), Traver (-3).

publicat per
http://www.totmataro.cat/esports/basquet/item/44424-gran-reaccio-del-feimat-a-castellbisbal