dijous, 21 de març del 2019

El Mataró Feimat s'abona a la pròrroga per tornar a guanyar

El Mataró FEIMAT torna a necessitar la pròrroga per doblegar 85 a 81 el Cornellà en el partit disputat el passat diumenge 17 al Palau Josep Mora. Els unionistes van haver d'anar al temps extra, com la setmana passada, per acabar de tombar un rival sempre complicat com els del Baix Llobregat. Jordi Juanola, amb 19 punts i 11 rebots, va ser un dels jugadors més encertats junt amb els espectaculars 14 punts i 17 rebots de Omaru Touré.

Els mataronins ja van tenir diversos contratemps abans del començar el partit: a part de la baixa de Romero (un dels jugadors amb més minuts i aportació de punts), el màxim rebotejador de l’equip Omaru Taoré no arribava fins ben començat el primer període degut a una pana amb el cotxe. Per sort els de Giralt van entrar al partit concentrats i amb un Jordi Juanola molt inspirat tant en l’aspecte ofensiu (va acabar el partit amb 19 punts) com en el defensiu (amb un total de 9 rebots sota la cistella pròpia) van arribar a la mitja part amb el màxim avantatge de tot el matx: 45-30.

Però a la tornada dels vestidors el Cornellà va prémer l’accelerador i començar a retallar distàncies en el lluminós, i després de diversos intercanvis de cistelles va clavar un parcial de 8-0 que acostava perillosament els blaus amb un ajustat 52-50. El base del Cornellà, Néstor Zamora, anotava i repartia joc foradant la defensa groga que no trobava solucions en un espès tercer període en atac. 61-55 al per començar l’últim quart.L’últim període també va ser de color visitant, amb un Xavier Guirao que feia molt de mal amb les seves penetracions a cistella. Els de Cornellà va arribar a posar-se per davant (73-75), però els mataronins van aconseguir provocar la pròrroga a l’últim instant.

Els cinc minuts afegits van ser clarament grocs, amb un Taoré immens sota la cistella (17 rebots recollits al final del partit) i un encertat Checo acompanyat novament de Juanola, Solé i Ariño en l’aspecte anotador. Finalment victòria per 85-81 per no perdre de vista la quarta plaça de la competició.