dimecres, 20 de març del 2019

Derrota de l’UEM Construtoni Ponce davant Les Corts, un rival directe
En un final de partit per oblidar, l’UEM Construtoni Ponce va perdre el partit del passat diumenge 17 a la tarda davant el Joventut Les Corts que les atrapa a la classificació de Copa Catalunya Femenina.

Les noies de Dani Perdiguero van començar el matx una mica descentrades i lentes en defensa cosa que va provocar el primer avantatge local: 15-11 al final del primer període.

Al segon quart, tot i algunes imprecisions, les mataronines no van perdre la cara al partit. Els desavantatges en el marcador oscil·laven entre els 10 i els 5 punts, fins que es va arribar a la mitja part amb un 37-30 que ho deixava tot obert pels dos darrers períodes.

Les mataronines van sortir a mossegar després del descans pressionant a tota la pista i robant moltes pilotes. Amb un parcial de 2-9 empataven el partit amb Magriñà i Coll de protagonistes en l’aspecte anotador. Però la reacció groga es va quedar aquí: una bona rotació de les barcelonines va fer que un parcial de 15-4 abans d’acabar el tercer període pràcticament matés el partit: 54-43.

A l’inici de l’últim període una tímida embranzida de les de Perdiguero va acostar-les a 7 punts (55-48), però la jugadora local Elisabet Genius amb 7 punts consecutius –per un del Mataró– va fer l’estocada definitiva pel conjunt del Maresme. D’aquí al final del partit, la precipitació per voler remuntar va provocar errors i faltes que van acabar amb un ‘excessiu’ 79-58 favorable a les barcelonines.

Pas enrere en el camí ascendent que estaven protagonitzant les grogues, que no poden fallar en la següent cita si no volen entrar en zona complicada les properes jornades.