dijous, 7 de febrer del 2019

Nova derrota d'un Mataró Construtoni Ponce en dinàmica negativa



Quatre derrotes consecutives.
Mala ratxa del Mataró Construtoni Ponce. Foto: R.Gallofré 

El Mataró Construtoni Ponce queda cada vegada més lluny dels primers llocs als que semblava optar a principi de temporada. El conjunt mataroní es troba en caiguda lliure desprrés de quatre derrotes consecutives i no conèixer la victòria en aquest 2019. La darrera va ser el dissabte a la pista del CB Lleida, on les mataronines van ensopegar per 73-59.

El conjunt unionista va anar a remolc des del primer moment, davant unes lleidatanes molt més encertades que van obrir un primer forat al primer quart: 18-13. La reacció va ser tímida de part de les grogues, que van millorar en defensa però no en atac: 12-13.

A la represa, el Mataró va veure com se li escapaven les opcions de victòria de manera definitiva. L'equip va seguir erràtic en el tir i això ho va aprofitar el conjunt local per sumar 7 punts més de distància. En el darrer quart, amb tot sentenciat, les mataronines van baixar els braços (25-12) i van acabar encaixant una nova ensopegada. El bon partit de Solé, amb 21 punts, no va ser suficient.

publicat per
https://www.capgros.com/esports/basquet/nova-derrota-d-un-mataro-construtoni-ponce-en-dinamica-negativa_718158_102.html