dijous, 28 de febrer del 2019

Massa Quart per al Mataró Feimat




El mateix equip que li va barrar el pas a la Copa l'inhabilita a la Lliga

Segona derrota en una setmana pel Mataró Feimat. Se sabia que el 'Tourmalet' contra els equips de dalt de la classificació seria costerut per l'equip de Charly Giralt i el Quart gironí ho va confirmar anul·lant als grocs durant pràcticament tot el partit. Els dos equips es coneixen, van jugar l'un contra l'altre a la Copa, tenien el record del partit d'EBA al Mora i, en aquesta ocasió, els locals es van mostrar molt superiors als grocs en els aspectes rellevants del joc. El Feimat sembla estar un graó per sota dels equips més nobles del grup.

No va ser un bon dia pel Mataró Feimat, que va acusar el seu desencert amb la cistella, sobretot des de més enllà del triple, i no va poder desplegar el seu joc. El Quart va anar per davant contra uns grocs que van remar contra-corrent durant tres quarts per intentar no descavalcar-se del partit. Al darrer quart, però, la distància es va eixamplar fins a fer-se insalvable. Les distàncies finals, però, no fan justícia a la lluita entre dos equips més igualats que el que ressenya el marcador o la classificació.

QUART 79 - MATARÓ FEIMAT 60
Parcials: 16-11, 21-20, 14-13, 29-16
MATARÓ FEIMAT: Solé (4), Viñallonga, Rodríguez (2), Ventura, Juanola (7), Ariño (7), Romero (14), Tardío (11), Touré (8), Diallo (4), Traver (3).

Publicat per