dissabte, 2 de febrer del 2019

Inscripció a les proves 2019 per acreditar el coneixement de català

Tocs de llengua
Actualitat sobre la Direcció General de Política Lingüística
Departament de Cultura
Direcció General de Política Lingüística
Gener 2019 #162
:: Oberta la inscripció a les proves 2019 per acreditar el coneixement de català
La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha iniciat el 28 de gener la inscripció a les proves per obtenir els certificats oficials de llengua catalana de cinc nivells: bàsic (A2), elemental (B1), intermedi (B2), suficiència (C1) i superior (C2). El termini es tancarà el 13 de febrer.
La inscripció es pot formalitzar telemàticament mitjançant la pàgina web Tràmits gencat o bé, presencialment, a les oficines de la Direcció General de Política Lingüística a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa. Les proves estan obertes a qualsevol persona de més de 16 anys i no cal tenir cap titulació acadèmica prèvia per fer-les.
Els exàmens es duran a terme a 18 localitats. A Catalunya, es faran a Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Igualada, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. També hi haurà proves a Fraga i a Perpinyà.
El calendari de proves i les localitats dels exàmens i altra informació relacionada es poden consultar al portal Llengua Catalana.
Llegiu-ne més

Altres notícies d'interès

TwitterFacebookImprimeix
alta baixa butlletins anteriors
ISSN: 2385-3786 | Dipòsit legal: 15832-2014
Generalitat de Catalunya